marți, 26 ianuarie 2010

Procesul SCMD cu statul

joi, 21 ianuarie 2010

Informare privind debutul procesului in justitie al SCMD versus Statul roman sau declansarea operatiunii MAREA TERGIVERSARE
Astazi la Tribunalul Municipiului Bucuresti a avut loc prima infatisare in Dosarul nr. 49689/3/2009 – SCMD vs. Statul roman, prin Ministerul de Finante.
SCMD a fost reprezentat de presedinte si de avocat iar Statul roman, ca de obicei, de nimeni.
Noroc cu domnul judecator Iulian TARTAU care, incercand in zadar sa provoace un viciu procedural, a “reperat onoarea Guvernului”, incercand sa se autorecuze!... Practic a declarat ca aceasta cauza nu ar fi de competenta Sectiei a IV-a Civile si ca propune sa o trimita la Sectia a VIII-a Conflicte de Munca.
Avocatul SCMD a obiectat pe loc, atragand atentia ca nu este vorba despre un conflict de munca ci despre neconcordanta dintre legislatia romana si legislatia europeana, deci tine de Sectia a IV-a Civila.
In aceasta situatie, domnul judecator a ramas sa mai studieze “cestiunea”, dat fiind vorba de “falitii europei si nu de ai nostri…”, si sa se pronunte ulterior.
Se fac pronosticuri: dosarul va fi trimis la Sectia a VIII-a, care il va trimite inapoi de unde a venit, dupa care va fi trimis la Curtea de Apel si tot asa, pana cand se va gasi un judecator neatins de pulpana catifelata a politicului, cu indrazneala data de competenta si probitatea profesionala si care va judeca aceasta cauza.
Nu-i nimic, urmeaza tot acolo, pe data de 27.01.2010, al doilea proces intentat de SCMD Statului roman si abia asteptam si acest debut!...
Asadar MAREA TERGIVERSARE a inceput iar Justitia romaneasca va fasai, ca de obicei, la CEDO.
Honor et Patria! Vae victis!
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate la joi, ianuarie 21, 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu