vineri, 24 octombrie 2014

  Salutam pozitia domnului Col.(r). Remus MACOVEI privind Conducerea legitima a S C M D


          Ne intereseaza bunul mers al SCMD si suntem total de acord sa functioneze in parametri legali si rationali. Interesant documentar pe care nu toti au avut posibilitatea sa-l cunoasca ,  nu au avut asemenea informatii  sau nu si-au propus sa faca o  analiza de acest gen, in conditiile in care la nivelul conducerii S C M D exista juristi care cred ca ar trebui sa respecte actele normative ce reglementeaza functionarea unui organism .  DE CE nu s-a facut aceasta analiza in cadrul C D sau   DE CE nu s-a publicat un astlel de material informativ pe pagina SCMD, la care toata lumea are acces, si atunci veneau pregatiti la ALBA IUIA.
 
             Dupa razboi……..!

          Cert este faptul ca C N R nu a fost pregatit.  Activitatea desfasurata a fost o totala ,, balba", iar nota si atitudinea unora din participanti a fost cea a unor ,,oieri calificati'' - prin acele fluieraturi ale unui ghiolban -  toata lumea a vorbit de toate si nimic, iar varianta de statut nu a fost armonizata cu propunerile transmise din teritoriu de catre organizatori. Ceea ce s-a prezentat pe ,,perete’’ nu facea o analiza comparative din care sa rezulte ceva concret.

     NU S-A STIUT CE SE VREA  SAU  NU S-A VRUT CEVA ANUME.

         Am luat atitudine si am intervenit  in timpul lucrarilor din dorinta de tempera lucruril si de a calma situatia ,,tensionata ‘’ avand si ca motivatie faptul ca cei din prezidiu  NU AU FOST IN STARE SA  conduca lucrarile C N R .
          Sincer nu am avut subiect de informare pentru colegii participanti la Adunarea Generala a Filialei 1  Focsani desfasurata la  23 octombrie 2014 si tot sincer imi pare rau ca m-am obosit deplasandu-ma la o asemenea distanta pentru a vedea ce nu trebuia sa vad in sindicat.
          Imi pare rau.
 
 

       LA MULTI ANI TUTUROR DE ZIUA MILITARILOR  SI ARMATEI ROMANIEI.
                 
 
 Sa auzim de bine
                                Gl. Bg.(r).  Stelian Ferariu